Du er landet på Ostehøvl.dk, det helt rigtige sted at finde WMF ostehøvl. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF ostehøvl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Profi Plus ostehøvl

Sidste produkt på vores liste er WMF Profi Plus ostehøvl som vi har fundet til 119,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne ostehøvl fra det tyske kvalitetsmærke WMF er skarp og klarer at skære pæne skiver af bløde såvel som hårde oste.
Den er nem at bruge og lige så nem at rengøre – den tåler nemlig maskinopvask. Ostehøvlen er en del af serien Profi Plus, hvor der find…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF ostehøvl i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF ostehøvl:

Dyreste WMF Ostehøvl på listen er WMF Profi Plus ostehøvl fra KitchenOne.dk med en pris på 119.00. Billigste udvalgte Ostehøvl er WMF Profi Plus ostehøvl som du kan købe for 119.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Ostehøvl vi har fundet koster i gennemsnit 119 kr.
Ovenstående WMF Ostehøvl data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle WMF Ostehøvl tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ostehøvl guides:

Fandt du ikke det rigtige Ostehøvl blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ostehøvl: