Du er landet på Ostehøvl.dk, det helt rigtige sted at finde Westmark ostehøvl. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Westmark ostehøvl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Ostehøvl

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Westmark Ostehøvl” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte ostehøvl fra Westmark er gjort i aluminium med en tråd af rustfrit stål. Høvlen er beregnet til mellemhårde oste, og du bestemmer selv skivetykkelsen alt efter vinklen, du høvler med.
Ostehøvlen tåler ikke opvaskemaskine, men skal vaskes i hå…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Westmark Ostehøvl med wire

Sidste produkt på vores liste er Westmark Ostehøvl med wire som vi har fundet til 189,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fleksibel og brugervenlig ostehøvl med wire fra Westmark, der giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige tykkelser – osteskiver med en tykkelse på 2 eller 4 millimeter.
Fremstillet af rustfrit stål samt tåler opvaskemaskine….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Westmark Ostehøvl på listen er Westmark Ostehøvl fra KitchenOne.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Ostehøvl er Westmark Ostehøvl med wire som du kan købe for 189.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 10 kr.
Ovenstående Westmark Ostehøvl data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Westmark Ostehøvl tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ostehøvl guides:

Fandt du ikke det rigtige Ostehøvl blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ostehøvl: