Du er landet på Ostehøvl.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen ostekniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen ostekniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Sky ostekniv

  • Dagens pris: 319,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Sky ostekniv som vi har fundet til 319,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sky ostekniven fra Georg Jensen er fremstillet af rustfrit stål, og den har desuden et stilfuldt design, der klæder ostebordet.
Derudover er kniven praktisk, idet den kommer med to huller, der modvirker, at osten klæber fast på kniven.
Designet er desuden…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Georg Jensen ostekniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Georg Jensen ostekniv:

Dyreste Georg Jensen Ostekniv på listen er Georg Jensen Sky ostekniv fra KitchenOne.dk med en pris på 319.00. Billigste udvalgte Ostekniv er Georg Jensen Sky ostekniv som du kan købe for 319.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Georg Jensen Ostekniv vi har fundet koster i gennemsnit 319 kr.
Ovenstående Georg Jensen Ostekniv data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Georg Jensen Ostekniv tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ostekniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Ostekniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ostekniv: