Du er landet på Ostehøvl.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars ostekniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars ostekniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Functional Form Ostekniv Hvid

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Functional Form Ostekniv Hvid som vi har fundet til 48,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Til et lækkert ostebord har man brug for en eminent ostekniv, der kan skære igennem de fleste oste uden problemer.
Den flotte og praktiske ostekniv fra Fiskars vil være et godt bud herpå, da den fungerer optimalt til både blød og hård ost.
Takket være det…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fiskars ostekniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fiskars ostekniv:

Dyreste Fiskars Ostekniv på listen er Fiskars Functional Form Ostekniv Hvid fra KitchenOne.dk med en pris på 48.00. Billigste udvalgte Ostekniv er Fiskars Functional Form Ostekniv Hvid som du kan købe for 48.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fiskars Ostekniv vi har fundet koster i gennemsnit 48 kr.
Ovenstående Fiskars Ostekniv data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Ostekniv tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ostekniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Ostekniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ostekniv: