Du er landet på Ostehøvl.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars ostehøvl. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars ostehøvl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Essential Ostehøvl 17 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Fiskars Essential Ostehøvl 17 cm” fås til 46,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars Essential er en serie bestående af knive, sakse, gryder og andre redskaber til køkkenet.
Serien er til dig, som er på udkig efter det mest nødvendige køkkengrej af god kvalitet, men som ikke koster en formue.
Produkterne er nemlig designet til at…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Fiskars Functional Form Ostehøvl Fast Ost

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Fiskars Functional Form Ostehøvl Fast Ost til kun 61,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mangler du en god, alsidig ostehøvl til dine faste oste, så er denne fra Fiskars perfekt til dig.
Ostehøvlen er en del af Functional Form-serien, så du er sikret høj kvalitet, ergonomisk design samt et overordnet praktisk redskab.
Ostehøvlen er ideel til…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Fiskars Functional Form Ostehøvl Blød Ost

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Functional Form Ostehøvl Blød Ost som vi har fundet til 60,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kender du det, at osten klistrer fast til ostehøvlens blad? Undgå dette med ostehøvlen til blød ost fra Fiskars Functional Form. Det korte blad i rustfrit stål forhindrer, at osten sætter sig fast, så både rengøringen og udførelsen bliver dét nemmere.
Er…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Ostehøvl på listen er Fiskars Functional Form Ostehøvl Fast Ost fra KitchenOne.dk med en pris på 61.00. Billigste udvalgte Ostehøvl er Fiskars Essential Ostehøvl 17 cm som du kan købe for 46.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 15 kr.
Ovenstående Fiskars Ostehøvl data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Ostehøvl tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ostehøvl guides:

Fandt du ikke det rigtige Ostehøvl blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ostehøvl: